Grønn oase

For en jordnær flukt i ditt bad, velg deg gjerne en varm og dus fargepalett.

Grønn oase

Inviter naturen inn!

Planter er ikke lenger et uvanlig syn inne på baderommet. Velger du deg en varm og dus fargepalett i tillegg, skaper det et jordnær flukt i ditt bad. 

Velg møbler med minimalistiske linjer. Plantedekoren er med på å skape kontrast i rommet med deres organiske snirklinger.  Dra nytte av naturlig lys. Det er viktig å ha i betrakting at plantene du ønsker å plassere inne på badet hovedsakelig må kunne tåle lite lys og mye fukt slik som "Sjømansstrøst" eller "Sølvgryter". 
Bland  gjerne med sorte elementer som bryter opp den lette fargepaletten.

malin
badekar

Malin servantskap 100cm med to skuffer i fargen Eik for å skape en naturlig atmosfære. For å bryte opp i den lyse fargepaletten har vi valgt Alternas "Barbera" servantkran i sort matt. 

Tips: Man kan også bytte til håndtak i sort for å få lik utførelse som på armaturet. 

Et romslig badekarkar i glassfiberforsterket sanitetsakryl, som både holder godt på varmen og som er lett å rengjøre. God plass til to personer.

grronn_oase02466.jpg

Matrix dusjvegger med sort ramme, kombinert med sort armatur gjennomgående på badet gir en gjennomført og helhetlig stil. Dusjveggen kan også brukes som skillevegg på baderommet for å skape egne soner. Som for eksempel en sone for dusj- og badekarsområde. Neo dusjsett med takdusj fra Alterna har en minimalistisk stil og fås i sort matt. 

Produkter i denne stilen

Siste fra Baderomsstiler

Moderne beige bad
Moderne beige bad
Et lyst og og moderne bad i lekre beigetoner. Vår visjon for dette badet er å skape en atmosfære av friskhet, ro og tidløs eleganse.
Les mer
Elegant baderom
Elegant baderom
Metall i gull på kraner og dusjarmatur. Rene, lyse toner løfter følelsen av eksklusivitet, sammen med de glatte og blanke overflatene på speil og porselen. Eleganse skapes enkelt ved å ha fokus på detaljene.
Les mer
Sommerhytte
Sommerhytte
Tidløst design med et moderne preg. Rette stramme linjer, og duse pastellfarger i grønt, blått eller rosa velges av de som ønsker en frisk og sval farge som knytter milde relasjoner til hav eller skog.
Les mer
Grønn oase
Grønn oase
For en jordnær flukt i ditt bad, velg deg gjerne en varm og dus fargepalett.
Les mer
Dempet mørkt baderom
Dempet mørkt baderom
For et mer vågalt og selvsikkert uttrykk kan man velge å skape et baderom i mørke toner, og subtile kontraster. Det mørke baderommet skaper en avslappende og jordnær atmosfære når du komplimenterer innredningen med grønne planter.
Les mer
Nordisk baderom
Nordisk baderom
Lys og minimalistisk estetikk kombinert med bruk av naturlige materialer skaper et tidløst baderom med en nordisk stil.
Les mer
06.03.2024
AlternaBad