• Baderom

Badet du ønsker deg, til prisen du håper på

Hver dag starter og slutter vi på badet - et sted for både effektive morgenrutiner og langvarige, avslappende selvpleiestunder. Det er viktig at det både er funksjonelt og et rom hvor du kan slappe av og trives. Med AlternaBad blir badet du ønsker deg ikke bare en visjon, men en realitet. 

Alterna Malin

Malin-serien byr på varierte størrelser og utforminger, med valg mellom skapdører og skuffer, alle forseggjort for optimal lagring og symmetri. Den tynne porselensservanten gir rikelig med avstillingsplass, mens høyskapet inkluderer justerbare og faste hyller. Tilpass dørenes åpningsretning etter ønske og gi møbelet et preg av din stil ved å velge mellom et bredt utvalg av håndtak. 

farger-malin--en-rekke.png

kategori-banner2.png

Møbelpakker for små baderom

Optimaliser plassen med våre møbelpakker for små baderom, designet for å maksimere hver centimeter uten å gå på kompromiss med stil og funksjon. Våre kompakte løsninger inneholder alt du trenger for å skape et praktisk og estetisk tiltalende baderom, med slanke profiler som virkelig får det lille rommet til å skinne og føles større.

Møbelpakker
Kategorier-interior.png

Speil og speilskap

Vi har et variert utvalg av speil og speilskap til badet, tilgjengelig i ulike former og størrelser og mange utstyrt med justerbart LED-lys, slik at du enkelt kan sette den perfekte stemningen.

Speil og speilskap

Kategorier-interior2.png

Servantkraner

Med et stort utvalg av servantkraner tilbyr vi deg muligheten til å virkelig personliggjøre ditt baderom. Finn din stil blant vårt store utvalg av design og utførelser. 

Servantkraner

Kategorier-interior4.png

Toaletter

Utforsk vårt utvalg av toaletter, hver modell designet for å tilby en optimal kombinasjon av komfort og stil, som møter dine personlige preferanser og behov.

Toaletter

Kategorier-interior3.png

Dusjsett og takdusj

Dusjsett og takdusjer i flotte design som passer til våre servantkraner, og gir badet ditt en komplett og unik stil.

Kategorier-interior8.png

Dusjvegger

Vi har både dusjer med innsvingbare dører, dusjhjørner, nisjedører og mulighet for en skreddersydd løsning. 

Dusjvegger

Kategorier-interior9.png

Dusjkabinett

Dusjkabinett er en sikker løsning om det ikke er fall til sluket. Vi har stilrene dusjkabinett i god kvalitet. 

Dusjkabinett

Italiensk design.

FIMA Carlo Frattini, er en ledende kranprodusent
kjent for kvalitet, innovasjon og bærekraft. Med et
bredt sortiment til baderom, vaskerom og kjøkken,
og flere designpriser som Red Dot og Design Plus,
tilbyr FIMA varierte farger og utførelser for ethvert
hjem.


Detaljene som gjør den store forskjellen

Kategorier-interior7.png

Håndtak

Vi har et bredt utvalg fra moderne knotthåndtak til tidløse bøylehåndtak. Våre håndtak kommer i forskjellige utførelser som børstet messing, matt sort eller blank nikkel.

Håndtak

 

Kategorier-interior_ny6.png

Benkeplate i kompositt

Kompositt er et støpt materiale som er fremstilt av en blanding av naturlige mineraler og kunststoffer. Dette robuste materialet gir en overflate som er enkel å rengjøre, noe som sikrer et vedvarende rent og friskt utseende.

Benkeplate i kompositt

Kategorier-interior5.png

Bollevask

En bollevask kan enkelt tilføre det lille ekstra og gjøre baderommet ditt litt mer spennende. Vi har bollevask i både sort og hvit utførelse. 

Bollevask

 

Tegn ditt nye baderom

Vårt tegneprogram gir deg muligheten til å visualisere og planlegge ditt nye baderom. Du kan enkelt legge inn nøyaktige mål av rommet ditt og eksperimentere med ulike løsninger som passer dine behov og ønsker.

Alternabad selgere


Kjøp AlternaBad gjennom dyktige fagfolk.

Start reisen mot ditt drømmebad eller vaskerom med AlternaBad. Vi distribuerer gjennom nøye utvalgte forhandlere for å garantere deg topp kvalitet gjennom hele prosessen.

© 2023 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.