• Tegn ditt bad

Planlegg ditt nye bad eller vaskerom

Drømmer du om et nytt bad eller vaskerom, men er usikker på hvordan du skal planlegge det? Vårt tegneprogram gir deg muligheten til å visualisere og planlegge ditt drømmebad. Med programmet kan du enkelt legge inn nøyaktige mål av baderommet ditt og eksperimentere med ulike baderomsløsninger som passer dine behov, ønsker og budsjett.

Når du begynner å bli fornøyd med designet ditt, har du muligheten til å sende baderomstegningen til deg selv og dele den med din nærmeste forhandler. Deres ekspertise og fagkyndige øye vil kunne vurdere tegningen din og komme med verdifulle innspill og smarte grep for å optimalisere baderomsløsningen. Sammen kan dere finne den ideelle løsningen for ditt nye baderom.


3.jpg

Begynn med å leke deg i programmet og utforsk ulike ideer og designkonsepter. Juster layouten, legg til dusj, toalett, servant og andre baderomsinnredninger etter dine preferanser. Ved å se de forskjellige elementene på skjermen får du en realistisk forståelse av hvordan de passer sammen og fungerer i praksis.

Å bruke tegneprogrammet er en flott måte å starte opp planleggingen av ditt baderom på. Det gir deg en visuell representasjon av dine ideer og gir deg muligheten til å samarbeide med fagfolk for å skape det perfekte baderommet du har drømt om.

Ta det første skrittet mot ditt drømmebad ved å utforske mulighetene i vårt tegneprogram og samarbeide med fagfolk for å gjøre det til virkelighet.

Har du spørsmål eller ønsker du hjelp med planleggingen av nytt baderom? Ta gjerne direkte kontakt med oss på alternabad@dahl.no


© 2024 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.