vaskerom


Vaskerom gjort enkelt

Vi tilbyr smarte og fleksible løsninger for vaskerom med fokus på en enklere hverdag. Uansett om du ønsker et dedikert hjørne eller et større område, kan du velge det som passer best for deg.

[object Object] 1
[object Object] 2
[object Object] 3
[object Object] 4
[object Object] 5

Design vaskerommet akkurat slik du vil ha det

Velg mellom hvit høyglans, grå matt, hvit matt, sand matt, eik og mørk eik. Møblene leveres i samme utførelse som Malin baderomsmøbel, med fronter i fuktbestandig MDF. 

√  Lakkerte fronter i fuktbestandig MDF
√  Enkel montering av kombinasjoner
√  Personlig tilpasning
√  Samme urførelse som Malin baderomsmøbler

 

Tegn ditt nye vaskerom

Vårt tegneprogram gir deg muligheten til å visualisere og planlegge ditt nye vaskerom. Du kan enkelt legge inn nøyaktige mål av rommet ditt og eksperimentere med ulike løsninger som passer dine behov og ønsker.


 Smart innredning

Med smart innredning til vaskerommet kan du maksimere både funksjonaliteten og utseendet på vaskerommet ditt.
smart tilbehør2.png

Strykebrett nedfelt i skuffen

Strykebrett som kan felles ned i en skuff når det ikke er i bruk - et genialt og plassbesparende alternativ.
smart tilbehør.png

Trådkurv

Trådkurv som gjør det enkelt og holde orden i skapet, og gir lett tilgang til det som oppbevares. Passer utmerket til oppbevaring av tekstiler.
smart tilbehør4.png

Innebygd foldbart tørkestativ

Innebygd, foldbart tørkestativ er alltid tilgjengelige når du trenger den, men tar minimalt med plass når det ikke er i bruk.
smart tilbehør3.png

Funksjonell skuff med uttrekkbar hylle

Praktisk uttrekkbar hylle som passer perfekt til å plassere en kurv når du skal tømme eller legge tøy inn i vaskemaskinen. Skuffen under har også plass til vaskebøtte og høye vaskemiddelflasker. 

Benkeplate

Benkeplater i laminat er slitesterke og enkle å ta vare på. Med litt oppmerksomhet og pleie, kan de beholde det nye utseendet i lang tid. Fargen du velger kan helt endre utseendet på vaskerommet ditt, så velg den fargen som passer stilen du ønsker. 

Benkeplatene kan tilpasses til den lengden du ønsker, og det følger med kantlister som kan brukes for å dekke kantene.

Se varianter og priser

Benkeplater-vaskerom2.png

Eik

Benkeplater-vaskerom.png

Hvit

Benkeplater-vaskerom3.png

Grå

Håndtak

Håndtakene kan endre hele vaskerommets stil. Vi har et bredt utvalg fra moderne knotthåndtak til tidløse bøylehåndtak. Våre håndtak kommer i forskjellige utførelser som børstet messing, matt sort eller blank nikkel. Utforsk vårt utvalg og se hvordan et enkelt håndtak kan forvandle utseendet på vaskerommet ditt. 

Alternabad selgere


Kjøp AlternaBad gjennom dyktige fagfolk.

Start reisen mot ditt drømmebad eller vaskerom med AlternaBad. Vi distribuerer gjennom nøye utvalgte forhandlere for å garantere deg topp kvalitet gjennom hele prosessen.

© 2024 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.