• Vaskerom
  vaskerom hvit matt.jpg

Vaskeromsmøbler på "kjøkkenmåten".

 Nå kan du bygge bad og vaskerom på tilsvarende vis som for kjøkken. Akkurat som for kjøkkeninnredninger får du nå et stort utvalg av skap, overflater og detaljer, vasker, armaturer og annen funksjonell innredning.
Slik blir vaskerommet enda bedre til vanlige vaskeromsoppgaver, men kan også ende opp som hjemmets favorittrom for hobbyer og andre oppgaver.

 

 

vaskerom mørk eik 2.jpg


AlternaBad vaskerom —kombinasjoner!

Alterna vaskeromsmøbler har med sitt slagord «En enklere hverdag» vært med på å utvikle gode kombinasjoner til vaskeromsserien. Fokuset har vært å finne smarte og fleksible løsninger for at du best mulig skal kunne få utnyttet det behovet du har. Om du vil at vaskerommet skal ha et lite dedikert hjørne, eller et større areal, er noe du velger helt selv.

Vi tilbyr et bredt sortiment, i ulike størrelser, med ulike funksjoner, i god kvalitet og et tidløst og elegant design. Vaskeromsproduktene kommer i foliert eik og sort eik, eller høyglans- til mattlakkerte fronter i fuktbestandig MDF. 
Vaskerom mørk eik.jpg

Forslag på kombinasjon hjørne: 395 x 209 cm

Mørk eik kombinert med Eik: om du foretrekker ha en naturlig tilnærming til ditt vaskerom, så kan samspillet mellom Mørk eik og Eik sammen skape et flott, kontrastfylt, og tidløst uttrykk.
 
Vaskerom Sand - nytt miljø 2020.jpg

Forslag på kombinasjon hjørne: 169 x 292 cm

Sand matt: en unik og kjølig vri på brunfargen i modulene kombinert med en tyngre gråfarge på benkeplaten, skaper et stilsikkert uttrykk.
vaskerom grå matt.jpg

Forslag på kombinasjon hjørne: 169 x 292 cm

Grå matt: grå er den nye svart. For deg som ønsker en mer trendy, men likevel klassisk interiør er denne fargen stilsikker og trygg valg å ta. Dersom du ønsker å tilføye en kontrastfarge i elegant uttrykk, er hvit matt et kjempefint alternativ

m5_vaskerom_stort-29_red.jpg

Hvit høyglans
: er du av de som faller for polerte overflater, fins denne serien i klassiske hvit som speiler frem et elegant uttrykk. 
vaskerom eik.jpg

Forslag kombinasjon for hjørne 209 x 332 cm

Eik kombinert med hvit matt:
en lett og luftig kombinasjon for deg som ønsker å ha en mer lystig og balansert vaskerom hvor kombinasjonen har en jevn fordeling mellom farge og uttrykksvalg.
vaskerom hvit matt.jpg

Forslag på kombinasjon: 263 cm


vaskerom hvit matt 2.jpg

Forslag på hjørne: 209 x 375 cm
Hvit matt: bare det å endre en benkeplate kan gjøre mye med uttrykket. Her ser du to eksempler på vaskerom i hvit matt hvor benkeplaten i eik skaper en hjemmekjær og jordnært uttrykk, og benkeplaten i grå bærer preg av en mer industriell og moderne konsept.
Hvilken foretrekker du?
© 2023 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.