vaskerom


Vaskerom gjort enkelt

Vi tilbyr smarte og fleksible løsninger for vaskerom med fokus på en enklere hverdag. Uansett om du ønsker et dedikert hjørne eller et større område, kan du velge det som passer best for deg.

[object Object] 1
[object Object] 2
[object Object] 3
[object Object] 4
[object Object] 5

Design vaskerommet akkurat slik du vil ha det

Velg mellom hvit høyglans, grå matt, hvit matt, sand matt, eik og mørk eik. Møblene leveres i samme utførelse som Malin baderomsmøbel, med fronter i fuktbestandig MDF. 

√  Lakkerte fronter i fuktbestandig MDF
√  Enkel montering av kombinasjoner
√  Personlig tilpasning
√  Samme urførelse som Malin baderomsmøbler

 

Tegn ditt nye vaskerom

Vårt tegneprogram gir deg muligheten til å visualisere og planlegge ditt nye vaskerom. Du kan enkelt legge inn nøyaktige mål av rommet ditt og eksperimentere med ulike løsninger som passer dine behov og ønsker.


 Smart innredning

Med smart innredning til vaskerommet kan du maksimere både funksjonaliteten og utseendet på vaskerommet ditt.

Benkeplate

Benkeplater i laminat er slitesterke og enkle å ta vare på. Fargen du velger kan helt endre utseendet på vaskerommet ditt, så velg den fargen som passer stilen du ønsker. 

Se varianter og priser

hvit
eik
grå

Håndtak

Håndtakene kan endre hele vaskerommets stil. Vi har et bredt utvalg fra moderne knotthåndtak til tidløse bøylehåndtak. Våre håndtak kommer i forskjellige utførelser som børstet messing, matt sort eller blank nikkel. Utforsk vårt utvalg og se hvordan et enkelt håndtak kan forvandle utseendet på vaskerommet ditt. 

1
2
3
4

Kom i gang med planleggingen