Toalett

Toalettskålen er baderomskomponenten hvor det har skjedd mest utvikling de seneste årene. Alle moderne toaletter er hovedsakelig utstyrt med vannbesparende skylling. Vegghengte toaletter er en favoritt som etterlater et luftigere inntrykk, og er enklere å rengjøre.

6070077 Arco Mini veggskål sort.jpg

Arco vegghengt toalett

AlternaBads Arco vegghengte toalett hever kvalitetsfølelsen på grunn av dets nydelige design. Veggskålen er av italiensk porselen hvor de mest fornemme råmaterialene har blitt brukt til å produsere design av ypperste kvalitet.

Velg den kompakte modellen enten i hvit glatt utførelse eller sort matt. Rimless teknologi gjør toalettet lett å rengjøre. Det går også an å bestille Arco toalettsete. Den buede silhuetten matcher fint med FIMA-kranen Flo'.  

Arco Mini veggskål hvit.jpg

Novi trykkplater

Stort utvalg av ripebestandige trykkplater i ulike utførelser, farger og materialer. Vi har oppdatert sortimentet med nye og lekre design som kan gi badet ditt det lille ekstra. Du finner noe til enhver stil, om det er sort og trendy eller mer delikat i krom og hvit.


Trykkplater.png
6070061 Alterna Novi_riktig logo_jpg.jpg

Innbyggingssisterne Alterna Novi 2.0


Innbyggingssisternen til Alterna bruker FastFit veggfester. Det gir en presis justering av rammen, og gjør monteringen enkel. Rammen har en justerbar høyde på opptil 20 cm. Sisternen har i tillegg ekstra støttestolper på rammen for lave veggskåler.

Høyre eller venstretilkoblingav R-i-R og fast tilkoblingspunkt. Utløpsbendet gir en enkel justering i dybden og fleksibel justeringsmuligheter.

Innløpsventilen har forsinket påfylling og sparer ca. 0,3–0,5 liter vann per skylling. Dobbel spyling 3/6l (justerbar til 4/2 og 7/3).

© 2024 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.