Små møbelpakker til mindre baderom.

meny.png

Small

serier-oversikt2.png

Quadro

serier-oversikt3.png

Elea

Small møbelpakke 40 cm

Small har et stilrent og enkelt design. 
Møblet trenger ingen håndtak da den har en Push-open dør som bygger videre på de rene linjene og skaper et moderne uttrykk. Settet består av en vendbar servant. Du kan dermed velge om du ønsker å ha kranen på venstre eller høyre side. Overløpet fås inkludert i porselensservanten.  Underskap og speil følger også med. Small er tilgjengelig i fargen hvit og antrasitt.


Quadro møbelpakke 45 cm

Denne møbelpakken har fokus på detaljene.
Quadro er original i design og funksjon. Utvalget består av underskap, porselensservant med overløp og speilskap. Det er også mulig å bestille lysstopp med LED-belysning. Fargeutvalget er Hvit matt og Antrasitt matt.

Produktdetaljer Quadro

Kollage.png


Elea møbelpakke 50 cm

Kombiner det beste fra små og store baderom Elea er en smidig, enkel og romslig møbelpakke. Pakken inneholder et underskap og støpeservant. Et elegant håndtak fins integrert på toppen av underskapet. Hylleplate er også inkludert. Servanten har overløp og hull for armatur som er plassert på siden. Dette gjør av mer plass til bassenget. Servanten er også vendbar slik at du kan velge å plassere møbelet til venstre eller høyre. Elea fins i fire farger: Grå matt, Hvit matt, Sand matt eller Hvit høyglans.

Produktdetaljer Ela

Kollage2.png

Kom i gang med planleggingen