Nyheter

Personlig stil på ditt bade- og vaskerom

Elan_453320032-66_02.jpg


Med enkle grep kan du sette ditt preg på bad- og vaskerom. Et vaskerom bør være praktisk innrettet med alt du trenger plassert i en logisk og hensiktsmessig sammenheng. Men det trenger ikke være kjedelig av den grunn! Små detaljer kan utgjøre en stor forskjell, og med de nye håndtakene fra Alterna kan du sette ditt eget særpreg på rommet.

Fine former og farger

Håndtakene fins i ulike farger, form og utførelse. Velg mellom børstet eller matt, i en rekke duse natur- og metallfarger, og i flere ulike utforminger – blant annet knotter, gripehåndtak, avrundede eller firkantede håndtak. Fokus på det lille gir en stor forandring på helheten.

54492804-2.jpg

Point knott i nikkel matt. 

Enkelt å holde rent

I en travel hverdag er det et pluss at behovet for vedlikehold er minimalt. Alternas håndtak er svært enkel å holde ren. Kolleksjonen er i tillegg slitesterke som gjør at de holder seg fine i mange år.                                               


Edge.png


Edge håndtak i sort matt.

Match med flere detaljer  


Sammen med våre møbler, står Alternas nye håndtak i god stil med FIMA armaturer. Disse to seriene kan gi deg det mer av det sømløse uttrykket som du ser etter, eller tilføre de siste detaljer til vaskerom eller baderom du drømmer om – en fryd for øyet!

7041632 - 5525160-99-2.jpg

Carve håndtak lakkert i hvit matt.
Flo white.png

FIMA Flo' kran i hvit matt.

Decus servanter

Lekker bolleservant i hvit gloss eller sort matt.

Decus sort matt.jpg

Alternas Decus — fra dekorasjon, er designet av arkitekten Giancalo Angelelli.

Angelelli har gjort stor suksess det i keramiske håndverksfaget. Da designeren skulpturerte Decus, ville han at det skal kunne passe det moderne samfunn, og likevel ha et tidløst design. 


Decus servant 50 cm hvit gloss.jpg

Decus vask hvit gloss
50 x 35 x 15 cm

Decus sort matt.jpg

Decus  Sort matt
50 x 35 x 15 cm

Nyheter fra FIMA!

Davide Vercelli utviklet et unikt og komplett dusjsett med takdusj for FIMA.

blobid0.jpg

Switch er utformet med minimalistiske linjer og har en smal, høydejusterbar stang som er kappbar.
Takdusjen består av rette, stramme linjer i sylinderform og er utstyrt med tre dyser.
For å sikre en god vannspredning er dysene installert med tre individuelle og justerbare lufttrykkmekanismer som garanterer et redusert vannforbruk.


Switch takdusj med dyser 3.jpg

De rene linjene, runde fasongen og luften fra dysene danner på organisk vis et godt ergonomisk vanntrykk og gir en optimal dusjopplevelse.


Switch takdusj rund 1.jpg

Switch tilbyr et bredt spekter av tilpasningsmuligheter. Man kan blant annet velge å heller installere en enkel standard takdusj med et større dusjhode.

© 2023 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.