Alterna

HÜPPE_Logo_new (2).png

Hüppe skreddersyr slik at du får unike dusjvegger som passer perfekt for ditt bad.

Populære produkter

Huppe

Eksklusive dusjvegger, med mulighet for skreddersøm

Opplev en dusjopplevelse av ypperste klasse med tyske HÜPPE, en anerkjent pioner med over 50 års håndverkserfaring innen dusjproduksjon. Denne markedsledende merkevaren kombinerer estetikk, kvalitet og innovasjon for å levere dusjer som går utover forventningene.

Med mottoet "innovasjon for en enklere hverdag" har tyske ingeniører fra HÜPPE introdusert revolusjonerende funksjoner som gjør dusjopplevelsen smidig og problemfri. En unik åpen-lukkemekanisme gir en ekstra touch av luksus, mens lydisolerende teknologi skaper et avslappende miljø inne i dusjen. HÜPPE's Easy Clean-teknologi gjør renholdet enkelt. Med enkle rengjøringsmetoder kan du opprettholde dusjens glans uten mye innsats. 

Bærekraft

HÜPPE er ikke bare dedikert til enestående dusjopplevelser, men også til bærekraftig produksjon. Dusjene er laget av resirkulerbare materialer av høy kvalitet, og under transport sørger HÜPPE for at pakningen deres er miljøvennlig og kan gjenvinnes. Så når du velger HÜPPE, velger du ikke bare en dusj, men også en bevissthet om planetens fremtid.

HÜPPE skreddersøm

Få akkurat den dusjen som passer ditt baderom med HÜPPE! Eksklusiv dusjserie som produseres etter spesialmål. Glassene er i 8 mm klart herdet sikkerhetsglass og dusjveggene er profilløse. Det kan velges i flere glassfarger som klart glass, sotet, bronse, grått og frostet. Glassene kan også ha dekor i krom eller frostet utførelse. Hengsler og håndtak leveres som standard krom, men her kan det også leveres i sort, hvit, krom edelmatt og gull.

HÜPPE er bestillingsvare. Pris på forespørsel.

Opplev den ultimative dusjopplevelsen med HÜPPE – hvor innovasjon møter en enklere hverdag.

Se alle produkter fra Huppe