Fima

FIMA tilbyr kraner i et variert utvalg av både farger og utførelser. Familiebedriften fra Italia har vært på markedet i over 60 år og har vunnet flere priser for sine innovative design, blant annet Red Dot Design Award og Design Plus.

Populære produkter

Snap FIMA

Italiensk kvalitet

FIMA Carlo Frattini den italienske familiebedriften som gjennom over 60 år har formet kvalitet, innovasjon og design. Utforsk verden av premium kraner og matchende klikkventiler, skapt med lidenskap og dedikasjon. Fra baderom til kjøkken leverer de italiensk håndverk av høyeste kvalitet til fornuftige priser.

Bærekraft

FIMA Carlo Frattini har gjennom årene aktivt redusert sitt klimaavtrykk ved å fokusere på bærekraftig produksjon. Emballasjen er laget av resirkulerte materialer, og produksjonsprosessen er drevet av solenergi. Fra smelting og resirkulering av messingrester til bruk av 3-valent krom – hver detalj reflekterer deres mål om å skape produkter med minimal miljøpåvirkning.

Inspirasjon

FIMA Carlo Frattini er ikke bare et merke; det er en inspirasjon til å omfavne kvalitet, skjønnhet og en bærekraftig livsstil. Deres 100% italienske arv og dedikasjon til innovative designtrender gjør dem til pionerer innen bransjen. La deres produkter berike hjemmet ditt, samtidig som du tar et bevisst valg for miljøet. Oppdag FIMA - hvor design møter bærekraft for en inspirert livsstil.

 

Se alle produkter fra FIMA