Alterna

Alterna_Black_RGB.png

Alterna tilbyr høy kvalitet til en fornuftig pris. Hovedfokuset til Alterna er å sikre at baderommet tåler alle typer bruk.

Populære produkter

Alterna

God kvalitet, til en fornuftig pris

Alterna tilbyr løsninger som er skapt med dedikasjon til å levere det beste for deg. Fra baderom til vaskerom, introduserer vi kvalitet til fornuftige priser.

Innredning til både bad og vaskerom

Med Alterna tilbyr vi Malin baderomsmøbel som kan tilpasses akkurat slik du ønsker det. Med et utvalg av 6 ulike farger på fronter, en rekke ulike håndtak og mulighet for å velge mellom porselenservant eller benkeplate og bollevask, er mulighetene nesten uendelige.

I tillegg kan Alterna Malin baderomsserie matches med Alterna vaskeromsinnredning med samme fronter. Vaskeromsserien kommer også med diverse smarte løsninger som kan skreddersys og integreres ut fra hva slags behov man har.

Miljø

Kvalitet og funksjon er to nøkkelord ved produksjon og design av Alterna-sortimentet, uansett produkt. Vårt konsernselskap, Saint-Gobain, er et av selskapene som har signert FN Global Compact-avtalen. Dette er en avtale med 10 punkter som handler om å etablere internasjonale prinsipper knyttet til temaer som miljø og menneskerettigheter. Alterna tilbyr muligheten til å bestille reservedeler for at du skal kunne få best og billigst utbytte fra ditt kjøp. Samt forlenget levetid på ditt bad og vaskerom.

Kvalitet, funksjon og estetikk

La deg inspirere av Alterna - et merke som ikke bare handler om produkter, men om å inspirere til å omfavne kvalitet, funksjon og estetikk til fornuftige priser. Vi er dedikert til å levere produkter som er skapt for å vare.

Se alle produkter fra Alterna