• Om oss

Om AlternaBad

m5_vaskerom_lite-8_sort_eik.jpg

AlternaBad er totalleverandør av synlig VVS-produkter. Her har vi håndplukket kvalitetsrike og stilsikre produkter fra ulike håndverksprodusenter i Europa. AlternaBad distribueres eksklusivt av Brødrene Dahl. Det er det enkle alternativet for deg som ønsker bad og vaskerom som er lett å bestille, lett å montere, og som kan tilby enkle innovative løsninger til en fornuftig pris.

 

Våre merkevarer:

Hueppe fastfelt svingdør sidevegg.jpg

HÜPPE

Tyske HÜPPE kommer med over 50 år lang håndverkserfaring i dusjproduksjon. Merkevaren har ledet industrien med sine attraktive design, god kvalitet, og banebrytende teknologi.  

Med mottoet «innovasjon for en enklere hverdag», har tyske ingeniører vært med på å utvikle en smidig åpen-lukke mekanisme, lydisolerende dusj, og glass som krever minimalt med vedlikehold.

Bærekraft:
HÜPPE produserer dusjer med materialer som er resirkulerbare og av robust kvalitet. Under transport forsikres det om at pakningen deres også kan gjenvinnes.


Les mer om HÜPPE her

Om Alterna bilde.jpg

Alterna

Alterna er en fransk baderomsserie lansert i 1996. Skaperne bak Alterna kommer med lang håndverkserfaring og har blant annet produsert glass i over 350 år. 

Med deres håndverksbakgrunn, utvikles produktene på en nyskapende og intelligent måte slik at det blir teknisk lett for fagfolk å montere.

Bærekraft:
Alterna tilbyr muligheten til å bestille reservedeler for at du skal kunne få best og billigst utbytte fra ditt kjøp. Samt forlenget levetid på ditt bad og vaskerom.

 

Se i vår reservedelskatalog her


 

 

 

 

 

MastOmFIMA.jpg

FIMA

FIMA Carlo Frattini er en italiensk familiebedrift som ble etablert i 1960-årene og er i dag de mest ledende kranprodusentene i Italia. 

Bærekraft:
Gjennom mange år har firmaet hatt fokus på bærekraftig utvikling i produksjonsprosessen for å redusere klimaavtrykket sitt.

Av hensyn til miljøet lages emballasjen av resirkulerte materialer. FIMA dekker sitt eget energibehov ved hjelp av solenerg til bruk i sin produksjon. Messingrester smeltes om og gjenbrukes til å lage nye produkter.


© 2024 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.