29.08.2022

Alterna Bad

SOMMERHYTTE

Sommerhytte.jpg

Tidløst

Rette panelvegger i duse grønne eller blåtoner møter horisontale paneler i brune nyanser. En gjengivelse av rustikk med moderne undertoner Gulvet i sten bygger videre på den rolige atmosfæren som man vil at sommerhytten skal ha.
For en mer hjemmekjær følelse, dekorer gjerne med naturelementer som bambus eller strå og få naturen inn.
Duse pastellfarger i grønt, blått eller rosa velges av de som ønsker en frisk og sval farge som knytter milde relasjoner til hav eller skog. 
Pyxis dusjvegg utmerker seg her med sitt stilrene arkitektoniske uttrykk som setter ett tidsriktig avtrykk på baderommet. Dusjen er  tett nok til å kunne skape en egen våtromssone.

Iza speilskap

blobid1.jpg


Baderom som trenger mer oppbevaringsplass passer Iza speilskap i kombinasjon med Malin servantskap  helt perfekt
Iza er tilgjengelig i fem størrelser og her får du plass til alt fra tannbørsten til sminkeveske. Ønsker du god belysning i tillegg passer Stella LED-lampe i 60 cm perfekt med Iza 90 cm.

Tips!
Små detaljer løfter opp helheten i et rom. Exto knaggen til Alterna fås i sort matt, kommer i dobbeltknagg og er lett å lime på. Dette er den siste finishen og avgjørende for at badet skal ta seg godt ut.


Pyxis dusj rett modell 100

Ny pyxis rett.jpg


Pyxis dusjdør med rett dør har en enkel inn og utsving som gir ekstra plass i rommet. Easy-fix festesystemet gjør det lett å montere dørene i riktig posisjon og etterlater ingen skurehull på siden av profilen.
Dusjen har sølvprofiler for et stilrent utseende.  

Viscus er en enkel takdusj med minimalistisk uttrykk. Den har en direkte tilkobling til dusjtermostaten og kommer inkludert med en hånddusj.
Siste nytt fra Brødrene Dahl

© 2023 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.