29.08.2022

Alterna Bad

FJELLHYTTE

Vinterhytte.jpg

Ta med skogen inn på fjellhytten

Trepanel og dype bruntoner som vil være med på å bringe deg varme og komfort etter lange dager ute i naturen. Med en glødende fargepalett som minner om varmen fra peisen innhylles man av en familiær og nostalgisk følelse. Dekorer gjerne med steinelementer som en motpol og for skape et elegant uttrykk. Eller bruk gran og mørke toner for å holde på den lune følelsen.
For å skape et mer stilfullt uttrykk på badet ditt kan Matrix fastfelt dusj med sorte ruter gjøre seg godt. Glasset er rengjøringsvennlig. Støttestag og gulvskinne i sort medfølger. 

AllDay servantskap 120

AllDay svart dobbelservant.jpg

AllDay
servantskap kommer i flere ulike størrelser og utførelser. Et stort servantskap med fire skuffer gir god plass til oppbevaring på badet og for hele familien. Behovet til en storfamilie kan også dekkes ved å velge en AllDay dobbel porselensservant. 

Atina speil i 120 legger seg godt over servantskapet i samme lengde, og kommer med et godt integrert belysning. Speilet fins i flere størrelser.

Arco vegghengt toalett

imagencfbi.png

For å heve kvalitetsfølelsen kan man blant annet velge Arco vegghengt toalett i italiensk porselen. Utførelsen kommer i hvit glatt eller sort matt. Arco er også tilgjengelig i en kompakt modell som passer på mindre baderom.

Tips!
Novi Gem sine trykkplater kommer i en rekke utvalg med både utførelser og farger. Du finner enhver stil, om det er sort og trendy eller mer delikat i krom og hvit. Vi har det som gir badet ditt det lille ekstra.Siste nytt fra Brødrene Dahl

© 2023 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.