29.08.2022

Alterna Bad

ELEGANT BAD

Elegant_bad_01.jpg

Eleganse ligger i detaljene

Eleganse kan enkelt skapes ved å ha fokus på detaljene. Her ser man eksempel på kombinasjoner med italiensk designarmatur i gull fra FIMA. Hvis man bruker mye rene linjer over hele baderommet, kan for eksempel prangende marmor være et fint materiale å bruke. Mønstret til marmoren er med på å bryte opp stramheten og bidrar til det organiske uttrykket man søker. Rene, lyse toner løfter følelsen av eksklusivitet, sammen med de glatte og blanke overflatene på porselenet, speilet og marmoren. Ved å plassere en avsats inne på badet slik vi ser i eksemplet her med MyDay badekaret vårt, skapes det et yndig fokalpunkt til begeistring, og fanger opp følelsen av et luksuriøst velvære.

AllDay porselenservant 120

Elegant_bad_02.jpg


For en mer skreddersydd servant, kommer AllDay porselenservanter i en rekke utførelser. Om du så ønsker venstrestilt, høyrestilt, midtstilt, eller dobbelservant dekker sortimentet hele bredden. 
Bliss speilet er vendbart, kommer i ulike størrelser og også i rund fasong.
Mast armaturet fra italienske FIMA fins krom, bronse, sort og mer. Velg ditt uttrykk!

Tips!
For å utnytte plassen best mulig har ikke møbelet en tradisjonell vannlås ved bakveggen. Her kan man velge Purus luktlås som erstatning for. Den kommer med en nydelig utførelse for ulike overflater med aluminumsgrep.

Eksklusiv armatur fra FIMA

FIMA gull.jpg


FIMA circolo hodedusj ø250 mm, FIMA Circolo håndusj og FIMA Circolo innbyggingsystem. En fullstendig armatursett for dusjen med gullutførelse løfter opp badets uttrykk og forsterker inntrykket av det elegante badet man søker etter.
Siste nytt fra Brødrene Dahl

© 2023 Brødrene Dahl. All Rights Reserved.